През изминалия уикенд в Мумбай, Индия, се проведе 71-то издание на

...
През изминалия уикенд в Мумбай, Индия, се проведе 71-то издание на
Коментари Харесай

Една българка на Мис Свят - емоциите на Ивана Събева

През изминалия уикенд в Мумбай, Индия, се организира 71-то издание на най-престижния конкурс за хубост Мис Свят. На него взеха участие 111 представителки от всички точки на земното кълбо, а измежду тях бе и една българка.
 Мис Свят 2024 Кристина Пишкова - новата най-красива жена в света е чехкиня
Руса и с огромно сърце - ето я новата най-красива жена на света

Красота с задача

16-годишната Ивана Събева си завоюва опцията да взе участие в събитието и отпътува за далечна Индия още на 18 февруари.

Тя мина през няколко кръга от състезанието, в които сподели най-хубавото от себе си. За страдание, не съумя да се класира на челните места, само че пък съумя да завоюва нещо не по-малко значимо - нови другарства и незабравими мемоари за цялостен живот.

Ивана Събева показа в профила си в Instagram няколко изявления от престоя си в Индия, в които събра страстите си. На фрагментите я виждаме и в разнообразни тоалети - кой от кой по-красиви и всички на родни дизайнери.

Най-впечатляващ от тях несъмнено е елегантната рокля, представяща българския трикольор. Решена  в бяло, зелено и алено, тя е декорирана и с розови листенца - различен знак на родината ни. Дело е на дизайнера Стоян Радичев и сме сигурни, че с нея Мис Свят България е успяла да притегли всички погледи.

Под друга снимка от вечерта преди огромния край Ивана Събева споделя какъв брой е била разчувствана, тъй като знае, че на следващия ден целият свят ще гледа нея. А ние няма по какъв начин да не гледаме и аксесоара към красивата й, алена рокля - дребна чанта клъч с много камъни, още веднъж в цветовете на българското знаме.

 Мис Свят България Ивана Събева ще ни показва на Мис Свят 2024
Българката, която ще ни показа на Мис Свят 2024

Много млада и красива

Със сигурност най-вълнуващата и запаметяваща се среща за Ивана Събева на Мис Свят и била с изпълнителния директор и притежател на състезанието Джулия Морли. " Една жена, основала не просто конкурс за хубост, а опция за младите девойки по целия свят да показват родината си и тяхната идея... Джулия е моят образец, че няма невъзможни неща, даже и да създадеш международна сцена ", написа родната представителка.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР